

- Опиши се как изглеждаш.
- Виждал ли си Анджелина Джоли?
- Да.
- Е, немаме нищо общо!

- Какво има в тая баничка?
- Как какво, яйца...
- Бръснете ги тези яйца бе хора...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Висок, пухкав и много ароматен - всичко благодарение на лимона
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори
Търсете Венера, гледайте 25 градуса вдясно
. Пиле в кисело мляко – комбинацията, която ще ви се услади и ще ви поглези едновременно
Можeтe да го използватe и като основа за торта в комбинация с лeк, освeжаващ крeм или просто да поръситe кокос отгорe и да сeрвиратe с кафeто
Месото е толкова нежно и сочно, че приятелите ще ви помолят да споделите рецептата
Температурите ще са между 3 и 33 градуса
После може да ги напълните с каквото обичате: шунка, кашкавал, различни сосове, че дори и с шоколад
Бърза, лесна и есенна